Termeni si Conditii


CONDITII GENERALE

Prin efectuarea unei rezervari pe site-ul brasov-aeroport.ro se intelegere acceptarea tuturor termenilor si conditiilor si procedurilor de rezervare. Site-ul brasov-aeroport.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile, modificarea intrand in vigoare in 24 de ore.

Rezervarile trimite pe site-ul brasov-aeroport.ro in baza formularului existent nu confirma validarea calatoriei ci doar plaseaza o comanda de transfer. Se considera comanda ca fiind ferma in momentul in care, din partea site-ului, fie pe adresa de e-mail lasata la contact, fie pe numarul de telefon completat in formular, veti primi o confirmare printr-un numar de inregistrare al unui voucher de calatorie. Imposibilitatea prezerntarii la imbarcare a voucherului de calatorie sau a numarului de inregistrare poate duce la refuzul companiei de a efectua transferul. Daca in termen de 48 ore de la trimiterea formularului de rezervare completat corect nu veti primi un raspuns, aveti responsabilitatea de a ne contacta telefonic la numarul afisat pe site. In cazul in care informatiile completate pe site nu sunt corecte sau complete, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rezervare si implicit transferul. In momentul trimiterii formularului de rezervare completate corect exista posibilitatea de a nu mai avea locuri disponibile la acel transfer si implicit cererea de transfer se refuza. In cazul in care, in momentul completarii formularului de rezervare, nu se specifica concret timpul de calator ( adult sau copil), la imbarcare se va achita contravaloarea unui transfer pentru categoria "adult" conform tarifului mentionat pe site. In cazul in care clientul calatoreste cu mai mult de 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala, ne rezervam dreptul de a taxa suplimentar transferul, in functie de numarul si volumul bagajelor.

CALATORIA

Prezenta la imbarcare in oricare din statiile de imbarcare mentionate pe site se va face cu cel putin 15 minute inaintea orei mentionate atat pe site cat si pe voucherul de calatorie. In cazul in care prezenta la imbarcare se face cu mai putin de 15 minute fata de ora mentionata atat pe site cat si pe voucher, ne rezervam dreptul de a anula rezervarea, iar in cazul achitarii acesteia anterioare, nu se va beneficia de returnarea integrala sau pariala a tarifului de transfer. Orarul mentionat pe site este orientativ si poate fi modificat, acest lucru fiind anuntat cu cel putin 30 de minute inaintea plecarii. Plata se poate face fie in contul companiei fie la imbarcare. In momentul achitarii la imbarcare, veti primi bon fiscal aferent contravalorii transferului. In cazul in care se doreste factura fiscala, este obligatoriu sa trimiteti datele de facturare cu cel putin 12 ore inaintea calatoriei, pe adresa de e-mail prezenta pe site, in caz contrar veti primi doar bon fiscal. Durata estimata de calatorie pe ruta Brasov-Otopeni este de 3 ore, insa aceasta nu este durata obligatorie asumata. In cazul in care orarul afisat pe site sau durata calatoriei nu pot fi respectate din cauza aglomeratiei produse pe traseu, ambuteiajelor, unui accident din cauza caruia traficul se blocheaza/aglomereaza, unor calamitati naturale, nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii avionului si a tot ceea ce urma dupa calatoria cu avionul ( croaziere, chartere, etc). In cazul in care masina se defecteaza pe traseu iar pasagerii pierd avionul strict din acest motiv, ne asumam despagubirea biletului de avion, nu si a ceea ce urmeaza dupa zbor ( croaziere, chartere, etc) in decurs de 6 luni de la pierderea avionului. Pe durata calatoriei este interzis consumul de alimente, bauturi alcoolice sau carbogazoase. Este interzisa murdarirea sau deteriorarea autoturismului sau obstructionarea conducatorului auto in indeplinirea in coditii bune a sarcinilor acestuia.

BAGAJELE

Bagajele acceptate in pret pentru fiecare calator sunt 1 bagaj de cala de 23 KG si un bagaj de mana. In cazul in care un calator detine mai multe bagaje, care depasesc greutatea si volumul mentionate anterior, ne rezervam dreptul de a taxa suplimentar transferul. Nespecificarea in momentul rezervarii a numarului de bagaje, greutatii si volumului acestora poate duce la anularea rezervarii. Sunt strict interzise bagajele care pot pune in pericol siguranta celorlati calatori. In cazul pierderii sau furtului bagajelor compania raspunde in limita asigurarii pe care o detine.

ANULAREA

Anularea unei rezervari valide se face cu cel putin 48 de ore inaintea calatoriei. In cazul unei anulari cu mai putin de 48 de ore inaintea calatoriei nu se va restitui contravaloarea transferului nici partial nici integral. Anularea se poate face in scris, la adresa de e-mail office@kron-rent.ro sau telefonic la numarul 0743 999 996. Se poate returna contravaloarea transferului in cazul unei anulari cu mai putin de 48 de ore inaintea calatoriei in caz de forta majora, daca societatea este de acord.

REFUZUL REZERVARII

In cazul in care clientul care a solicitat o rezervare si aceasta a fost validata, insa clientul nu a onorat cu prezenta sau nu a achitat contravaloarea transferului, compania isi rezerva dreptul de a refuza clientul sau de a solicita achitarea unei taxe suplimentare. Compania isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii

MODALITATTI DE PLATA

Plata se poate efectua fie la imbarcare sau la punctul de lucru situat pe str Lamaitei, nr 28, Apartament 2, Ghimbav, Brasov in intervalul orar mentionat pe site-ul www.brasov-aeroport.ro, fie online cu card bancar pe link-ul de plata oferit prin email.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele KRON RENT TRANSFER

CONFIRMARE REZERVARE PRIN PLATA ONLINE

Confirmarea rezervarii va fi trimisa pe email in maximum 48 de ore de la data efectuarii platii.

ANULARE SI RAMBURSARE TRANZACTIE

Rezervarile pot fi anulate cu cel putin 48 de ore inaintea calatoriei aceastea beneficiind de rambursarea sumei.

Suma nu va fi rambursata daca anularea se face cu mai putin de 48 de ore pana la data calatoriei.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.